UTÓPIA 2 – Anna and the Barbies feat. Farkas Wellmann Endre & Nagy Koppány Zsolt

UTÓPIA 2 – Anna and the Barbies feat. Farkas Wellmann Endre & Nagy Koppány Zsolt

Anna and the Barbies élőben a Vágóhídról – a közönség számára élőben kivetítve a Főrárosi Nagycirkusz előtti téren.

Az esemény egy rendhagyó zenés sajtótájékoztató: emberdarabolás, ökörsütés, kortárs költők lakat alatt.

Az UTÓPIA az Anna and the Barbies zenekar ősszel megjelenő lemezének a címe, az UTÓPIA Turné egy összművészeti kavalakád, közös együttműködés a Fővárosi Nagycirkusszal és kortárs költőkkel, írókkal.

Az UTÓPIA a XXI. században egy lelki menedékhely ahová Kharón ladikját elcsórva Hádésznak fityiszt mutatva önkéntes száműveztésbe evezhetnek az Anna and the Barbies koncertlátogatók.

Az UTÓPIA egy olyan kincses sziget, ahol a cirkuszművészeti, kortárs irodalmi, zenei, táncművészeti és képzőművészeti függőkertek roskadásig virágba borult lugasai alatt talál nyugalmat vagy épp az élet lüktetéséhez elengedhetetlen nyughatatlanságot a zarándok beállítottságú utazó.

Szabó K. István rendező ökörsütéssel várja a média képviselőit, az Anna and the Barbies frissen debütáló kézműves sört csapol.

Az elvetemültebb sajtós munkatársakat a vágóhídi kamrák belsejébe invitáljuk ahol láncra vert költők (Farkas Wellmann Endre és Nagy Koppány Zsolt), fedarabolt énekesek üvöltik csempék jeges magányába fájdalmukat.

Az esemény vágóhídon tartandó része csak a sajtó munkatársai számára látogatható, a nagyközönség kivetítve nézheti meg a Fővárosi Nagycirkusz előtti téren.